dakwerken Zomergem

Dakwerken Zomergem

Grote en kleine dakwerken in Zomergem besteedt u best uit aan een ervaren dakwerker. Hij herstelt alle zwakke plekken en plaatst uw nieuwe dakbedekking in een handomdraai. Met de hulp van een vakman weet u zeker dat u profiteert van de hoogste kwaliteit. Dakwerker gezocht?

Start nu uw gratis offerteaanvraag.

Na de aanvraag ontvangt u tot 5 offertes van dakwerkers in uw regio! Vergelijk en kies het dakwerkersbedrijf met het beste aanbod!

Wat kunt u op deze pagina verwachten: u leest hier over de meest voorkomende werkzaamheden van dakwerkers. U krijgt meer informatie over de prijzen en leest hoe de werkzaamheden in z’n werk gaan. Ook leest ook hoe het zit met het btw-tarief en of u in aanmerking komt voor een premie!

Wanneer zijn dakwerken nodig?

Dakwerken zijn nodig bij daklekkages, als de dakbedekking zijn optimale levensduur heeft bereikt of als u het hele huis wilt verbouwen. Voor specifieke werkzaamheden, zoals onderhoud, is het aan te raden om dit eens per jaar uit te voeren. Zo behoudt u de goede kwaliteit van het dak!

Wat doet een dakwerker?

Dit zijn de meest voorkomende werkzaamheden van een dakwerker in Zomergem:

 • Dakherstelling: bij kleine beschadigingen, zoals een scheur in de dakbedekking, het vervangen van een beschadigde dakpan of nokvorst of het repareren van de dakgoten. De prijs start vanaf €40,- per m².
 • Dakrenovatie: dit zijn grotere werkzaamheden, meestal gaat het hierbij om het vernieuwen van het dak. U kunt tijdens een renovatie ook kiezen voor bijvoorbeeld dakisolatie, een extra dakraam of een dakkapel laten plaatsen! Houd hiervoor rekening met prijzen rond de €30,- tot €110,- per m².
 • Nieuw dak: in dit geval wordt het oude dak verwijderd en plaatsen de vakmannen een nieuwe constructie én nieuwe dakbedekking. Een compleet nieuw dak wordt eigenlijk alleen geplaatst als de oude dakconstructie in hele slechte staat (verrot) is. Voor nieuwe dakbedekking starten de prijzen rond de €22,- tot €40,- per m². Voor het plaatsen van een overzetdak moet u rekening houden met een gemiddelde prijs van €50,- tot €60,- per m².

Hoe lang duren dakwerken?

Hoeveel tijd de dakwerken in beslag nemen, hangt af van de klus. Dakbedekking vervangen is in één werkdag gedaan terwijl een dakherstelling vaak maar een paar uurtjes in beslag neemt. Ook dakonderhoud is meestal binnen een halve dag afgerond. Een complete dakrenovatie met isolatie duurt vaak 1 tot 2 werkdagen.

Voordelen van dakwerker Zomergem

 • Met een dakwerker in Zomergem zijn de werkzaamheden veel sneller afgerond.
 • U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit.
 • Dakwerkers bieden garantie op het geleverde werk.
 • U krijgt een persoonlijk en professioneel advies.

dakwerker Zomergem

Uurloon dakwerker

Het uurloon van een dakwerker ligt rond de €35,- tot €45,-, afhankelijk van de soort klus. De prijzen van zelfstandige dakwerkers ligt eerder rond de €35,- per uur, terwijl de kosten van grote bedrijven iets hoger liggen: gemiddeld rond de €45,- per uur.

Gemiddeld uurtarief dakwerker

€35,- tot €45,-

Laag
€35,- per uur

Zelfstandige dakwerker

Hoger
€45,- per uur

Dakwerker die onderdeel is van groot bedrijf

Gratis offertes vergelijken

Dakwerken prijzen

De prijzen van dakwerken hangen nauw samen met de klus die u laat uitvoeren. Stel dat u een dakherstelling moet laten uitvoeren: houd dan rekening met kosten rond de €40,- per m². De exacte prijs hangt natuurlijk af van het soort dakbedekking en het daktype.

Voor een complete dakrenovatie liggen de kosten rond de €30,- tot €110,- per m². Ook hier is de totaalprijs helemaal afhankelijk van het soort dakbedekking dat u kiest. Kiest u ervoor om tijdens de renovatie ook dakisolatie te plaatsen, dan lopen de kosten iets hoger op. Voor dakisolatie betaalt u gemiddeld €15,- tot €70,-.

Wat kosten dakwerken in 2024?

Dakwerken Dakwerken prijzen* Toelichting
Dakherstellingen Vanaf €40,- per m² Afhankelijk van probleem en type dakbedekking.
Dakrenovatie €30,- tot €110,- per m² Inclusief btw en montage.
Nieuwe dakbedekking Bij plat dak vanaf €40,- per m²
Bij hellend dak vanaf €22,- per m²
Overzetdak €50,- tot €60,- per m²
Dakisolatie €15,- tot €70,- per m² Inclusief btw en montage.
Dakconstructie vernieuwen Vanaf 175 euro per m²
Plaatsen dakkapel €3.000,- tot €4.000,- 1.50 x 2.50m.
Dakgoot plaatsen (zink) Vanaf €33,- per meter
Dakreiniging en ontmossen €9,- tot €15,- per m² Zonder coating.

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen die sterk per dakwerker verschillen. De genoemde prijzen zijn inclusief btw en montage. Vraag daarom gratis en vrijblijvende offertes aan.

Wat beïnvloedt de prijs van dakwerken?

De prijzen van uw dakwerken worden bepaald aan de hand van een aantal factoren. Op sommige van deze factoren hebt u zelf invloed: zoals de keuze voor de dakafwerking en de werkzaamheden die u wilt uitvoeren. Op sommige andere factoren, zoals het daktype en de uurprijs van de dakdekker, heeft u geen invloed. Wel kunt u natuurlijk de prijzen van meerdere dakwerkers vergelijken, zodat u zeker weet dat u de laagste prijs voor uw dakwerken in Zomergem betaalt!

De prijzen zijn afhankelijk van:

 • Het uurtarief van de dakwerker
 • Eventuele voorrij- en afvoerkosten
 • De keuze voor het materiaal en de dakbedekking
 • Het dakwerk dat nodig is

Besparen op de prijzen van dakwerken in Zomergem?

Vergelijk gratis offertes en kies de vakman met het beste aanbod!

Gratis offertes vergelijken

Dakwerken platte daken Zomergem

Een plat dak wordt constant blootgesteld aan vocht en vervuiling. Doordat het dak plat is, blijft regenwater namelijk langer liggen, waardoor de kans op schade groter is dan bij een hellend dak. Dakwerken komen bij platte daken in Zomergem daarom regelmatig voor: dakherstellingen bij lekkages of zelfs compleet nieuwe dakbedekking als deze flink verouderd is.

Deze werkzaamheden worden regelmatig uitgevoerd bij platte daken:

 • Plat dak renoveren
 • Dakherstellingen bij lekkages
 • Roofing vervangen
 • Lichtkoepel plaatsen
Heeft u de hulp van een dakwerker nodig? Start nu uw gratis offerteaanvraag en bespaar zo tot 40% op de kostprijs!

dakwerken hellend dak

Veelvoorkomende dakwerken bij hellende daken

Hellende daken zijn iets minder gevoelig voor beschadigingen, maar ook hier vinden algemene dakwerken in Zomergem regelmatig plaats. Een dakwerker herstelt scheef gewaaide of kapotte dakpannen, vervangt gebroken nokvorsten en voert als het nodig is een schoorsteenrenovatie uit. Een andere taak die regelmatig voorkomt is het ontmossen van daken en het schoonmaken of repareren van dakgoten.

Bij hellende daken worden deze werkzaamheden vaak uitgevoerd:

 • Dakpannen vervangen
 • Nokvorsten herstellen
 • Schoorsteenrenovatie
 • Hellend dak ontmossen
 • Dakramen of dakkapellen plaatsen
 • Dakgoten vervangen of repareren

Daklekkage? Voer snel dakwerken uit!

Heeft u last van een daklekkage? Wees er op tijd bij en voorkom zo grotere schade! Als uw dak lekt, dan loopt het regenwater langs uw dakconstructie naar binnen. Als dit te lang doorgaat zonder een dakherstelling, dan raakt een houten constructie ernstig aangetast en verzwakt. In extreme gevallen is het dan zelfs noodzakelijk de dakconstructie te vernieuwen!

Door op tijd een dakherstelling uit te voeren voorkomt u waterschade aan de constructie, uw plafond en aan uw muren. Hierdoor houdt u de reparatiekosten zo laag mogelijk.

Hieronder leest u meer over de verschillende dakherstellingen in Zomergem en hoe een dakwerker deze uitvoert. Wilt u met spoed een dakreparatie uit laten voeren? Start nu uw gratis offerteaanvraag!

dakherstelling Zomergem

Dakherstellingen Zomergem

Een dakherstelling in Zomergem moet dus zo snel mogelijk uitgevoerd worden. In veel gevallen moet de dakwerker eerst opsporen wat de exacte locatie van het lek is: in de meeste gevallen is dit namelijk niet de plek waar ook de vochtplekken ontstaan. De dakwerkers beschikken over apparatuur waarmee ze het lek heel precies kunnen opsporen: een warmtecamera bijvoorbeeld, of door middel van een vochtmeting. Daarna vindt de dakreparatie plaats.

Hoe de dakherstelling verloopt is afhankelijk van het daktype, de dakbedekking en natuurlijk het formaat van het lek. In de meeste gevallen voldoet het bij een plat dak om een repartiestrook aan te brengen. Laat dit doen door een dakwerker, zodat u zeker weet dat de strook goed is aangebracht en het dak weer waterdicht is.

Bij hellende daken bestaan dakherstellingen vaak uit het vervangen van één of enkele dakpannen. Maar ook andere complexe dakherstellingen komen voor: zoals het repareren van een dakraam dat lekt of een herstellen van een beschadiging aan de schoorsteen of nokvorsten.

De prijzen voor dakherstellingen liggen rond de €40,- per m². Klinkt dat veel? Houd er rekening mee dat het vaak maar om hele kleine oppervlakken gaat. Wilt u besparen op de kosten? Vergelijk gratis offertes.

Dakherstelling bij plat dak: hoe werkt het?

Een plat dak is gevoeliger voor lekkages: dakherstellingen komen op platte daken daarom vaker voor dan bij hellende daken. Voor het opsporen van het lek gebruikt de dakdekker vaak de rookgastechniek. Hij blaast een rookgas onder de roofing: waar de rook weer naar buiten komt zit het lek.

Nu het lek gelokaliseerd is, maakt de dakwerker het dicht. Hij knipt een reparatiestrook op maat, en zorgt ervoor dat deze strook ronde hoeken heeft: dit plakt beter vast. Hij maakt het oppervlak schoon en zorgt ook dat de onderliggende dakconstructie schoon en droog is. Door de lijm op zowel het oppervlak als op de reparatiestrook aan te brengen, zorgt de dakdekker voor een optimale hechting. Met een roller drukt hij de strook stevig aan tot deze helemaal vastgeplakt zit: uw platte dak is weer waterdicht!

Dakherstelling bij pannendak

Dakherstellingen bij pannendaken verlopen helemaal anders. De oorzaak van een daklekkage kan namelijk heel erg verschillen: van een scheef gewaaide of gebroken dakpan, tot een lekkage in de dakkapel. Het opsporen van het lek is een uitdaging. Hoe de dakherstelling er verder uitziet, is natuurlijk afhankelijk van de oorzaak van het lek.

Zit het lek in de dakpannen? In dat geval volstaat het om één of enkele dakpannen te vervangen. Dit neemt slechts een paar uur in beslag. Lekt er regenwater naar binnen door een verkeerde aansluiting bij een dakraam, dan zal de dakwerker dit moeten herstellen. Meestal volstaat het door de loodslabben te herstellen of te vervangen zodat de aansluiting helemaal vocht- en winddicht is.

Met spoed een dakherstelling uitvoeren?

Start nu uw gratis offerteaanvraag en kies de vakman met het beste aanbod!

Start nu uw gratis offerteaanvraag

Dakrenovatie Zomergem

Soms volstaat een dakherstelling niet en is een dakrenovatie in Zomergem de enige manier om de kwaliteit van het dakoppervlak te verbeteren. Een dakrenovatie bestaat vaak uit relatief grote klussen. Eén van de meest uitgevoerde dakrenovaties is het vervangen van de dakbedekking. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om deze dakwerken direct uit te breiden met het plaatsen van dakisolatie of het vernieuwen van het dakbeschot.

Hieronder leest u welke werkzaamheden mogelijk zijn bij een dakrenovatie. Wilt u een dakdekker uit Zomergem inhuren voor uw renovatie? Vergelijk gratis offertes en bespaar zo tot wel 40% op de kosten!

dakrenovatie Zomergem

1. Vernieuwen van dakbedekking

Dakwerken bij platte daken bestaan vaak uit het vernieuwen van de dakbedekking. Dit komt omdat dakbedekking op platte daken nu eenmaal minder lang meegaat dan bijvoorbeeld een pannendak. U hebt de keuze uit verschillende soorten dakafwerking: EPDM en bitumen zijn populair bij dakwerken. Met het juiste onderhoud gaat dit gemiddeld 40 tot 60 jaar mee. Voor hellende daken kunt u kiezen uit het plaatsen van beton- of kleidakpannen, dakleien en riet. Dakpannen en -leien gaan gemiddeld 60 tot wel 100 jaar mee. Een rieten dak moet u na ongeveer 40 jaar vervangen. De kosten starten bij een hellend dak vanaf €22,- per m². Bij een plat dak beginnen de prijzen rond de €40,- per m².

Soms is het mogelijk een overzetdak te plaatsen. Dit is goedkoper, omdat de dakdekker niet de oude dakbekleding hoeft te verwijderen. Dit is alleen een optie als de dakconstructie nog goed is.

2. Dakwerken en isolatie

Veel mensen combineren hun dakwerken met het plaatsen van dakisolatie. Geen slecht idee, want door het dak beter te isoleren kunt u tot €750,- per jaar besparen op uw energiekosten! Bovendien is het plaatsen van dakisolatie maar een kleine moeite als u toch al dakwerken uitvoert.

Dakisolatie aanbrengen kan op twee manieren: langs binnen en langs buiten. Langs binnen is de gemakkelijkste en goedkoopste manier. Verschillende isolatiematerialen die hiervoor geschikt zijn, zijn spuitisolatie, EPS-platen of glaswol. Het plaatsen van dakisolatie kost gemiddeld €15,- tot €70,- per m².

3. Onderdak plaatsen

Het onderdak is het materiaal op de dakspanten, en dit biedt bescherming tegen regen en wind. Op het moment dat het onderdak verouderd is, is het noodzakelijk om een nieuw onderdak te plaatsen. Dit is een grote klus: de dakwerker verwijdert eerst de dakpannen zodat het onderdak zichtbaar is. Daarna vervangt hij het oude onderdak. Hierbij zijn er verschillende opties:

 • Stijve platen
 • Half-stijve platen
 • Soepele folie of doek

4. Dakconstructie vernieuwen

Een dakwerker uit Zomergem is ook in te zetten voor daktimmerwerken. Dit is bijvoorbeeld het bouwen van een nieuwe dakconstructie bij nieuwe huizen. Maar ook het vernieuwen van bestaande dakconstructies is mogelijk.

Wanneer dakconstructie vernieuwen?

Als de constructie verzwakt is of is gaan verzakken, dan volstaat het om de dakconstructie te verstevigen. Is er sprake van houtrot en verkeert de constructie écht in slechte staat? In dat geval moet u hem helemaal vernieuwen. De prijzen hiervoor starten vanaf €175,- per m².

dakraam plaatsen

5. Extra licht bij een dakrenovatie

Daglicht is goed voor uw humeur, productiviteit en gezondheid. Vindt u het op de slaapkamers of zolder te donker, dan is het zeker mogelijk om extra licht te realiseren. De goedkoopste manier is het plaatsen van extra dakramen. Een andere mogelijkheid is het bouwen van een dakkapel: hiermee creëert u niet alleen extra lichtinval, maar ook extra loopruimte.

Het plaatsen van extra dakramen is in 1 dag afgerond en ook het bouwen van een dakkapel kan vaak al in 1 dag. Voor het plaatsen van een nieuwe dakkapel moet u rekening houden met prijzen rond de €3.000,- tot €4.000,-.

6. Dakgoten vervangen

Ook de zinkwerken behoren tot de mogelijke renovatiewerken. Dakgoten in Zomergem zijn heel belangrijk om regenwater goed af te voeren. Als de dakgoten verouderd of beschadigd zijn, kan dit grote vochtproblemen opleveren: ook ín huis!

Kiest u voor nieuwe dakgoten, dan heeft u de keuze uit verschillende materialen: kunststof en zink zijn de meest populaire opties. Kunststof is een goedkope keuze en geschikt voor iedereen met een klein budget. Dit gaat ongeveer 20 tot 25 jaar mee, en door het uitgebreide aanbod aan kleuren geeft u de dakgoten gemakkelijk dezelfde kleur als bijvoorbeeld uw kozijnen. Zink heeft een meer authentieke uitstraling, maar is duurder. Daar staat tegenover dat het wel langer mee gaat: gemiddeld 40 jaar.

Wilt u uw dakgoten vervangen? Houd dan rekening met gemiddelde prijzen vanaf €33,- per meter.

Dakrenovatie tegen de laagste prijs!

Kies de vakman met de beste offerte en bespaar op uw dakwerken!

Gratis offertes ontangen

Het belang van dakonderhoud

Een ander belangrijk onderdeel van dakwerken in Zomergem, is dakonderhoud. Met structureel dakonderhoud krijgt u een goed beeld van de kwaliteit van het dakoppervlak. Door het dakoppervlak regelmatig te laten inspecteren door een dakwerker bent u beschadigingen voor. De vakman brengt zwakke plekken namelijk in kaart en herstelt deze nog voordat er een lekkage ontstaat. Het is slim om in ieder geval eens per jaar een dakwerker in te huren voor dakonderhoud.

Denk bij onderhoud aan deze werkzaamheden:

 • Dakreiniging
 • Dakinspectie
 • Dakgoten schoonmaken
 • Eventueel impregneren of coaten
 • Dakoppervlak ontmossen

dakonderhoud

Dak ontmossen Zomergem

Groeit er mos op het dakoppervlak? Laat uw dak in Zomergem dan ontmossen door een dakwerker! Mosgroei ziet er misschien onschuldig uit, maar het kan ervoor zorgen dat ook andere soorten onkruid op het dak gaan groeien. Deze veroorzaken beschadigingen aan het oppervlak, waardoor er vochtproblemen ontstaan. Dit zorgt ervoor dat uw dakpannen ’s winters kapotvriezen!

Het dak ontmossen gebeurt meestal door middel van stoomreinigen. De warme stoom weekt de mossen los. Met een drukreiniger spuit de dakwerker daarna alle mossen van het dak. Hij dekt de dakgoot eerst af, zodat deze niet verstopt raakt.

Na het ontmossen van uw dak is het mogelijk om het dak te impregneren of te coaten. Dit zorgt er namelijk voor dat het mos niet meer terugkeert. Een dak reinigen en ontmossen zonder dakcoating kost gemiddeld €9,- tot €15,- per m². Start nu uw gratis offerteaanvraag en bespaar tot wel 40% op de kosten.

dak ontmossen Zomergem

Plat of hellend dak ontmossen?

Daken ontmossen gebeurt zowel bij platte als hellende daken. Heeft u een plat dak met mosgroei? Het voordeel van een plat dak in dat geval, is dat mossen gemakkelijker te verwijderen zijn. Het verwijderen van mos op een hellend dak vereist iets meer voorbereiding. Een hellend dakoppervlak is natuurlijk lastiger te bereiken.

Laat u uw dakpannen ontmossen? Dan gebruikt de dakdekker warmer water. De dakpannen hebben even de tijd nodig om goed te drogen voordat het mogelijk is een coating aan te brengen. In de praktijk duurt het meestal enkele dagen voordat dakwerkers het oppervlak coaten!

Dakwerker uit Zomergem gezocht?

Vergelijk gratis offertes en vind snel een dakwerker bij u in de buurt!

Gratis offertes vergelijken

Dakbedekking plat dak

Heeft u een plat dak? Dan zijn er bij een dakrenovatie in Zomergem veel mogelijkheden wat betreft de dakbedekking. Twijfelt u welke afwerking voor u de beste keuze is? Vraag dan advies aan een dakwerker. Hij geeft u dan een persoonlijk en professioneel advies. U heeft in ieder geval de keuze uit de onderstaande materialen:

 • Roofing: dit noemen we ook wel bitumen. Bitumen is doorgaans de meest goedkope optie. Door de relatief korte levensduur van 25 jaar is het vooral op de korte termijn voordelig. De prijs ligt rond de €45,- per m².
 • EPDM-dak: EPDM-dakbedekking is van nature heel elastisch, waardoor het goed reageert op temperatuurverschillen. Hierdoor heeft het een lange levensduur van gemiddeld 40 jaar. De kosten liggen rond de €50,- per m².
 • Groendak: een groendak verlengt de levensduur van uw dak tot 60 jaar. Hierbij bekleedt u het dakoppervlak met planten, struiken of zelfs bomen! Kiest u voor vetplantjes, mossen en grassen dan noemen we dit een extensief groendak. Dit vereist heel weinig onderhoud. Een intensief groendak bestaat uit grote struiken of bomen, wat juist meer onderhoud nodig heeft. De kosten beginnen rond de €55,- per m².

Wat kost dakbedekking voor een plat dak?

Dakbedekking plat dak Gemiddelde totaalprijs per m²* Gemiddelde levensduur
Bitumen €45,- 25 jaar
EPDM €50,- 40 jaar
Groendak €55,- 60 jaar
PVC €55,- 25 jaar

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en montage. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Dakbedekking hellend dak

Is het tijd om de dakbekleding van uw hellend dak te vervangen? Ook hier zijn verschillende mogelijkheden. Dakpannen zijn de meest gekozen soort dakafwerking. Betondakpannen zijn goedkoop en ze zijn snel geplaatst. Bovendien heeft u de keuze uit heel veel verschillende kleuren, zoals roodbruin, grijs en zwart. Toch zijn dakpannen niet uw enige optie.

  Bij een hellend dak heeft u de keuze uit deze soorten dakbedekking:

 • Dakpannen: u kunt kiezen uit beton- of kleidakpannen. De levensduur varieert van 30 tot 50 jaar en u heeft de keuze uit veel verschillende kleuren. De kosten voor betondakpannen liggen rond de €50,- per m² en voor kleidakpannen betaalt u gemiddeld €60,- per m².
 • Leien dak: dit zorgt voor een hele natuurlijke uitstraling. Dakleien hebben een gemiddelde levensduur van 40 jaar en kosten ongeveer €40,- per m².
 • Rieten dak: ook riet zorgt voor een natuurlijk uiterlijk. Het isoleert uitstekend, waardoor dakisolatie niet meer nodig is! Het kost ongeveer €100,- per m² en gaat gemiddeld 40 jaar lang mee.
 • Metalen dak: een dak van aluminium, koper of zink zorgt voor een robuuste en moderne uitstraling. Het kost ongeveer €75,- tot €120,- per m² (afhankelijk van het soort metaal) en gaat tot wel 100 jaar lang mee.
Wilt u uw dakbedekking vernieuwen? Vraag snel gratis offertes aan en bespaar op de kostprijs!

Wat kost dakbedekking voor een hellend dak?

Dakbedekking hellend dak Gemiddelde totaalprijs per m²* Gemiddelde levensduur
Betondakpannen €50,- 30 jaar
Kleidakpannen €60,- 50 jaar
Leien €70,- 40 jaar
Riet €100,- 40 jaar
Aluminium €75,- 50 jaar
Koper €120,- 80 jaar
Zink €80,- 100 jaar

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief montage en btw. Bespaar op de kosten door gratis offertes te vergelijken.

Premie dakwerken 2024?

Het is één van de meest gestelde vragen: heb ik recht op een premie voor mijn dakwerken? In sommige gevallen wel!

Met de overkoepelende renovatiepremie krijgt u een premie van 20% of 30% van het geïnvesteerde bedrag. Hoe hoog deze premie is, is afhankelijk van uw inkomen. De premie loopt op tot maximaal €10.000,-. U kunt deze premie aanvragen als uw huis minimaal 30 jaar oud is en investeert in een volledige of gedeeltelijke vernieuwing van het dak. Meer weten? Lees dan verder op vlaanderen.be.

Btw dakwerken

Als uw woning minimaal 10 jaar oud is profiteert u bovendien van een verlaagd btw-tarief. U betaalt slechts 6% btw over het verbouwen van uw woning! Een belangrijke voorwaarde hiervoor is dat het gaat om een privéwoning. Werkt u vanuit huis? In dat geval is het belangrijk dat u maximaal 30% van uw woning gebruikt om uw beroep uit te oefenen. Meer weten? Lees dan verder op belgium.be

Recent aangevraagde dakwerken offertes:

Dak ontmossen in Aalst
Met spoed een dakherstelling in Sint-Niklaas
EPDM dakbedekking plaatsen in Beveren
Schoorsteenrenovatie in Dendermonde
Zinkwerken in - Lokeren
Volledig nieuw dak in Ninove
Dakrenovatie plat dak in Evergem
Kapotte dakpannen vervangen in Geraardsbergen
Nieuwe roofing aanbrengen in Oudenaarde
Dakgoten vervangen in Deinze
Dakonderhoud in Temse
Isolatie verbeteren van plat dak in Ronse

dakdekker Zomergem

Dakwerken Zomergem? Gratis dakwerker offertes vergelijken!

Op zoek naar een vakman voor uw dakwerken in Zomergem?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt zo spoedig mogelijk de prijsopgaven van dakwerkers in uw regio. Kies voor de dakwerker met de beste offerte voor uw dakwerken en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs. Deze offerteaanvraag is gratis en helemaal vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast. Wij zijn u tevens graag van dienst bij gevelwerken.

Gratis dakwerken offertes vergelijken