dakwerken Hechtel-Eksel

Dakwerken Hechtel-Eksel

Dakwerken in Hechtel-Eksel dragen bij aan het verbeteren of behouden van de kwaliteit van uw dakoppervlak. Heeft u een lekkage, is de dakbedekking verouderd of wilt u de kwaliteit verbeteren? Laat dan snel dakwerken uitvoeren. Op zoek naar een dakspecialist in uw regio?

Start nu uw gratis offerteaanvraag.

U ontvangt zo spoedig mogelijk de prijsopgaven van dakwerkers in uw regio. Kies de dakdekker met het beste aanbod en bespaar tot wel 40% op uw goedkope dakwerken!

Wilt u meer weten? Op deze pagina leest u welke werkzaamheden aan het dak belangrijk zijn. U leest ook hoe de dakdekkers te werk gaan en wat de gemiddelde kosten zijn. Tot slot leest u ook over het verlaagde btw-tarief en de beschikbare premies.

Wanneer zijn dakwerken nodig?

Dakwerken zijn nodig als uw dakbedekking flink verouderd of beschadigd is. Dit merkt u door een slechtere isolatie en terugkerende lekkages of andere beschadigingen. Voer dakwerk ook uit als u de kwaliteit van het dak wil verbeteren, denk aan dakisolatie of het plaatsen van extra dakramen.

Wat doet een dakwerker?

Dit zijn een aantal voorkomende werkzaamheden van een dakdekker:

 • Dakherstellingen: bij beschadigingen aan het oppervlak voert u best zo spoedig mogelijk een reparatie uit. Hoe de herstelling eruitziet is afhankelijk van de dakbekleding, het daktype en de omvang van de schade. De prijs voor een dakherstelling ligt rond de €40,- per m², afhankelijk van het soort dakbedekking en de schade.
 • Dakrenovaties: als een herstelling niet voldoende is volgt een renovatie. De werkzaamheden variëren van het vernieuwen van de dakbedekking tot het vervangen van het complete dakbeschot. De prijzen liggen gemiddeld tussen de €30,- tot €110,- per m².
 • Dakonderhoud: kleine werkzaamheden zoals een inspectie, dakreiniging en het ontmossen van daken. Deze algemene dakwerken behouden de kwaliteit van het dakoppervlak en verlengen de levensduur. De kosten hiervoor liggen rond de €9,- tot €15,- per m², maar zijn afhankelijk van de specifieke werkzaamheden die u uit laat voeren.

Hoe lang duren dakwerken?

Hoeveel tijd de dakwerken in beslag nemen is afhankelijk van de klus. Dakherstellingen zijn meestal in een halve dag uitgevoerd, terwijl dakbedekking vernieuwen meestal één dag in beslag nemen. Gaat het om een complete renovatie dan kan dit 2 tot 4 dagen in beslag nemen, afhankelijk van de specifieke werkzaamheden.

Voordelen van dakwerker Hechtel-Eksel

 • U bent verzekerd van dakwerken van de hoogste kwaliteit.
 • De werkzaamheden zijn zo snel mogelijk afgerond.
 • Een dakdekker geeft u een persoonlijk advies met betrekking tot materiaalkeuze.
 • Dakwerkers bieden garantie op het geleverde werk.

dakwerker Hechtel-Eksel

Uurloon dakwerker

Het uurloon van een dakwerker ligt tussen de €35,- tot €45,-. Het uurtarief is afhankelijk van de dakwerken die u uitvoert en de ervaring van de dakdekker. Voor een zelfstandig dakwerker ligt het uurloon rond de €35,-, terwijl het bij een groot dakdekkersbedrijf eerder rond de €45,- ligt.

Gemiddeld uurtarief dakwerker

€35,- tot €45,-

Laag
€35,- per uur

Zelfstandige dakwerker

Hoger
€45,- per uur

Dakwerker die onderdeel is van groot bedrijf

Gratis offertes vergelijken

Dakwerken prijzen

De prijzen van dakwerken verschillen per klus. Een dakherstelling kost gemiddeld vanaf €40,- per m², maar de prijs is helemaal afhankelijk van het probleem en het soort dakbedekking. Dit klinkt misschien veel, maar vergeet niet dat het bij een dakherstelling meestal gaat om een heel klein oppervlak.

Laat u het dak volledig renoveren, houd dan rekening met kosten rond de €30,- tot €110,- per m². Kiest u voor een overzetdak, dan liggen de kosten rond de €50,- tot €60,- per m². Kiest u ervoor om het dak tegelijk ook te isoleren? Voor de isolatie betaalt u gemiddeld €15,- tot €70,- per m². Wilt u precies weten wat uw dakwerken in Hechtel-Eksel gaan kosten, vraag dan gratis offertes aan.

Wat kosten dakwerken in 2024?

Dakwerken Dakwerken prijzen* Toelichting
Dakherstellingen Vanaf €40,- per m² Afhankelijk van probleem en type dakbedekking.
Dakrenovatie €30,- tot €110,- per m² Inclusief btw en montage.
Nieuwe dakbedekking Bij plat dak vanaf €40,- per m²
Bij hellend dak vanaf €22,- per m²
Overzetdak €50,- tot €60,- per m²
Dakisolatie €15,- tot €70,- per m² Inclusief btw en montage.
Dakconstructie vernieuwen Vanaf 175 euro per m²
Plaatsen dakkapel €3.000,- tot €4.000,- 1.50 x 2.50m.
Dakgoot plaatsen (zink) Vanaf €33,- per meter
Dakreiniging en ontmossen €9,- tot €15,- per m² Zonder coating.

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen die sterk per dakwerker verschillen. De genoemde prijzen zijn inclusief btw en montage. Vraag daarom gratis en vrijblijvende offertes aan.

Wat beïnvloedt de prijs van dakwerken?

De totale kosten van grote en kleine dakwerken zijn afhankelijk van diverse factoren. Het uurtarief speelt een grote rol, net zoals het gebruikte materiaal. Op sommige van de factoren hebt u zelf invloed: zoals de specifieke werkzaamheden die worden uitgevoerd en het materiaal dat u kiest. Andere factoren, zoals het daktype of het uurloon, heeft u geen invloed.

De prijs is afhankelijk van:

 • Het uurloon van de dakwerker
 • De specifieke dakwerken die u uit laat voeren
 • Het gebruikte materiaal
 • Uw daktype
 • Het soort dakbedekking
 • Eventuele voorrij- en afvoerkosten

Dakwerken in Hechtel-Eksel voor de laagste prijs!

Vergelijk gratis offertes en kies zelf voor de dakwerker met het beste aanbod.

Gratis offertes vergelijken

Dakwerken platte daken Hechtel-Eksel

Bij platte daken horen specifieke dakwerken. Vooral het vernieuwen van de dakbedekking en het repareren van beschadigingen komt regelmatig voor. Dat komt omdat de dakbedekking van platte daken nou eenmaal gevoeliger is voor beschadigingen.

Toch zijn dit niet de enige werkzaamheden die worden uitgevoerd!

U kunt bijvoorbeeld ook een lichtkoepel of lichtstraat laten plaatsen voor extra daglicht in huis.

Dakwerken die bij platte daken in Hechtel-Eksel worden uitgevoerd:

 • Dakbedekking vernieuwen
 • Dakherstellingen
 • Lichtkoepel plaatsen
 • Dak isoleren
 • Dak ontmossen
Wilt u een dakwerker inhuren voor één van deze dakwerken? Vraag dan snel gratis offertes aan en bespaar zo tot wel 40% op de kostprijs!

dakwerken hellend dak

Veelvoorkomende dakwerken bij hellende daken

Heeft u een hellend dak? Bij pannendaken worden er ook andere werkzaamheden uitgevoerd. Een reparatie bestaat bijvoorbeeld uit het vervangen van één of enkele dakpannen of het vernieuwen van de dakvorsten. Andere klussen die bij hellende daken regelmatig voorkomen zijn het plaatsen van nieuwe dakramen of zelfs het bouwen van een dakkapel.

Bij hellende daken zijn dit een aantal veelvoorkomende dakwerken:

 • Dakpannen plaatsen of vervangen
 • Nokvorsten vernieuwen
 • Dakgoten vervangen
 • Nieuwe dakramen plaatsen
 • Dakkapel bouwen
 • Zinkwerken
 • Dak isoleren
 • Ontmossen van het dak
 • Schoorsteenrenovatie

Daklekkage? Voer snel dakwerken uit!

Als er sprake is van een daklekkage dan is het heel belangrijk om zo snel mogelijk een dakherstelling uit te laten voeren. Met een dakherstelling in Hechtel-Eksel voorkomt u namelijk heel veel mogelijke schade.

Wat gebeurt er bij een daklekkage?

Regenwater loopt naar binnen. Voordat u een vochtplek op het plafond of op de muur tegenkomt, loopt het water waarschijnlijk al langere tijd langs de dakconstructie. Een houten constructie kan hier ernstig door verzwakt raken. Gaat dit te lang door, dan ontstaat er houtrot. De enige oplossing is dan om de dakconstructie te vervangen. Door dus op tijd een reparatie uit te voeren, voorkomt u heel veel ellende en hoge herstelkosten.

Voor een dakherstelling betaalt u gemiddeld €40,- per m². De precieze kosten zijn afhankelijk van het soort dakbedekking en natuurlijk de beschadiging.

dakherstelling Hechtel-Eksel

Dakherstellingen Hechtel-Eksel

Dakherstellingen in Hechtel-Eksel worden ook uitgevoerd door ervaren dakwerkers. Bij schade aan het dak is het dus belangrijk om zo snel mogelijk een dakherstelling uit te voeren. Hoe de reparatie eruitziet is afhankelijk van het soort beschadiging, het daktype en de dakbedekking. Vaak is de schade te herstellen met een reparatiestrook. De vakman weet precies hoe hij deze correct aanbrengt, zodat het dakoppervlak weer helemaal waterdicht is.

Meestal is een dakherstelling binnen een paar uur afgerond. Soms is het heel duidelijk wat de oorzaak van het probleem is: een gebroken dakpan of een grote scheur in de roofing. Meestal moeten dakwerkers het lek en de beschadiging eerst opsporen. Hiervoor gebruiken ze speciale technieken, zoals de rookgastechniek of thermografie. Dit maakt het mogelijk om het lek plaatselijk te herstellen zonder extra breekwerk uit te voeren!

De kosten voor dakherstellingen beginnen rond de €40,- per m². Dit is nog exclusief het opsporen. Vindt u dat als veel klinken? Onthoud wel dat het vaak gaat om kleine oppervlakken. Hieronder leest u hoe dakherstellingen bij platte en hellende daken in z’n werk gaan. Bent u met spoed op zoek naar een dakwerker in Hechtel-Eksel voor een herstelling? Vraag dan direct gratis offertes aan!

Dakherstelling bij plat dak: hoe werkt het?

Beschadigingen bij een plat dak komen regelmatig voor. Goed nieuws: een dakherstelling is vaak zo uitgevoerd! De dakwerker spoort het lek op, maakt de ondergrond goed schoon en droog en plakt hier daarna een reparatiestrook overheen.

Waar let een dakwerker uit Hechtel-Eksel op? Hij zorgt ervoor dat de reparatiestrook ronde hoeken heeft. Dit verkleint de kans dat één van de hoeken loslaat. Hij brengt de lijm aan op zowel de strook als de ondergrond, zodat deze stevig vastplakt. Daarna gebruikt hij een verzwaarde roller om de strook stevig aan te drukken.

Dakherstelling bij pannendak

Bij een pannendak is een dakherstelling een ander verhaal. Er zijn namelijk veel meer verschillende soorten dakherstellingen die uitgevoerd worden. Het vervangen van één of enkele dakpannen is een dakherstelling die regelmatig wordt uitgevoerd. Dit is in veel gevallen voldoende om een daklekkage te repareren.

Maar een dakherstelling bij een pannendak kan ook bestaan uit het plaatsen van nieuwe nokvorsten, het repareren van de dakgoot of het repareren van de loodslabben van een dakkapel wordt ook regelmatig gedaan.

Snel een dakherstelling uitvoeren?

Vraag gratis offertes aan en vind snel de beste dakwerker voor de laagste prijs!

Start nu uw gratis offerteaanvraag

Dakrenovatie Hechtel-Eksel

Met een dakherstelling behoudt u de goede kwaliteit van het dakoppervlak. Maar soms zijn dakherstellingen niet voldoende: in dat geval is een dakrenovatie in Hechtel-Eksel aan te raden.

Wat is een dakrenovatie?

Hierbij gaat het meestal om grotere werkzaamheden, zoals het vernieuwen van de dakbedekking, het plaatsen van isolatie en het creëren van extra daglicht. Een renovatie is de perfect manier om de kwaliteit van een verouderd dakoppervlak weer flink te verbeteren.

Wanneer is een dakrenovatie nodig?

Renoveer uw dak bij schade of een daklekkage die regelmatig terugkeert. Ook als u uw huis beter wilt isoleren is het uitvoeren van een renovatie een goed idee. Hieronder leest u welke werkzaamheden bij een renovatie worden uitgevoerd. Wilt u ook een dakrenovatie uitvoeren? Vergelijk gratis offertes en bespaar!

dakrenovatie Hechtel-Eksel

1. Vernieuwen van dakbedekking

Het dak vernieuwen is waarschijnlijk één van de meest uitgevoerde dakwerken in Hechtel-Eksel. Wanneer is het nodig om een nieuw dak te plaatsen? Als uw dakbedekking flink verouderd is. Weet u niet hoe oud de dakafwerking is? Als er regelmatig nieuwe beschadigingen ontstaan is dit een teken van ouderdom. In dat geval is het goedkoper om het dak opnieuw te laten bedekken dan om steeds maar weer een dakreparatie uit te laten voeren. U hebt bij deze dakwerken de keuze uit materialen als EPDM, bitumen, een groendak, dakpannen en riet. De kosten beginnen bij een plat dak vanaf €40,- per m² en bij een hellend dak vanaf €22,- per m².

2. Dakwerken en isolatie

Het is slim om uw dakwerken in Hechtel-Eksel te combineren met het plaatsen van isolatie. Dakisolatie is een waardevolle investering, omdat u hiermee tot honderden euro’s per jaar bespaart! Omdat u toch al dakwerk uitvoert, is het maar een kleine extra moeite om ook isolatie te plaatsen. Bovendien bieden veel dakwerkers een korting aan: hoe groter de klus, des te lager de prijs per m². Door uw dakwerk en het plaatsen van isolatie in 1 keer uit te besteden aan een dakwerker houdt u de kosten zo laag mogelijk!

Het isoleren van uw dak kost gemiddeld €15,- tot €70,- per m². De prijs is natuurlijk afhankelijk van het soort isolatiemateriaal dat u gebruikt en de gekozen techniek.

3. Onderdak plaatsen

Als het onderdak van slechte kwaliteit is, is het belangrijk om deze te vervangen. Het onderdak is er namelijk medeverantwoordelijk voor dat uw dak helemaal wind- en waterdicht is. Een onderdak is geplaatst op de dakspanten, onder de dakbedekking. Dit kan bestaan uit stijve platen, maar het gebeurt ook regelmatig dat het onderdak bestaat uit een soepele folie of een doek.

Het is belangrijk dat het onderdak juist geplaatst is, zodat er geen vochtproblemen ontstaan. Laat dit daarom doen door een expert!

4. Dakconstructie vernieuwen

Voor al uw daktimmerwerken schakelt u best een dakwerker uit Hechtel-Eksel in. De dakdekker kan u helpen bij verschillende werkzaamheden, zoals het vernieuwen of verstevigen van uw dakconstructie.

Het vernieuwen van de dakconstructie is eigenlijk alleen noodzakelijk als de houten balken verrot zijn en er echt instortgevaar is. Is de constructie alleen verzakt dan is het voldoende om de houten balken te verstevigen. Laat u de dakconstructie vernieuwen? Dan is het ook mogelijk om een ander daktype te realiseren. Houd er rekening mee dat dit een relatief grote klus is. De prijzen beginnen rond de €175,- per m² en zijn afhankelijk van de specifieke werkzaamheden die u uit laat voeren.

dakraam plaatsen

5. Extra licht bij een dakrenovatie

Voert u een dakrenovatie in Hechtel-Eksel uit, overweeg dan eens of u extra daglicht wilt creëren. Het is bewezen dat daglicht belangrijk is voor uw gezondheid, humeur en productiviteit. Laat een bestaand dakraam vervangen door een groter raam of laat zelfs een dakkapel plaatsen! In dit laatste geval creëert u extra daglicht én loopruimte.

Hoelang duurt het creëren van extra daglicht?

Een dakraam is in 1 middag geplaatst. Laat u een dakkapel bouwen, dan kan dit ook in 1 dag gebeuren. Voor het plaatsen van een dakkapel kunt u rekening houden met een gemiddelde prijs van €3.000,- tot €4.000,-. Voor deze prijs heeft u een standaard dakkapel met een plat dak.

6. Dakgoten vervangen

Uw dakgoten in Hechtel-Eksel zijn een belangrijk onderdeel van de regenwaterafvoer. Als deze kapot of verouderd zijn, schakel dan een dakwerker in voor uw zinkwerken. Bij het vervangen van uw dakgoten heeft u de keuze uit verschillende materialen, vooral kunststof en zink zijn populair. Kunststof is goedkoop en verkrijgbaar in heel veel diverse kleuren. Het gaat gemiddeld 20 tot 25 jaar mee.

Het voordeel van zinken dakgoten is dat deze een luxe uitstraling hebben en in één stuk geplaatst worden. Zo zijn er geen naden en is de kans op lekkages zo klein mogelijk. Deze dakgoten gaan gemiddeld 40 jaar lang mee.

De prijzen voor het vervangen van de dakgoten beginnen rond de €33,- per m², afhankelijk van het gekozen materiaal.

Dakrenovatie van de hoogste kwaliteit!

Vergelijk offertes en vind een geschikte dakwerker uit uw eigen regio.

Gratis offertes ontangen

Het belang van dakonderhoud

We raden u aan om eens per jaar een dakdekker uit Hechtel-Eksel in te huren voor dakonderhoud. Als u regelmatig uw dak laat onderhouden dan voorkomt u beschadigingen en lekkages. Zo bespaart u uiteindelijk veel kosten!

Wat houdt dakonderhoud in?

Wanneer we spreken van dakonderhoud, dan gaat het om een aantal verschillende werkzaamheden. Allereerst voert de dakwerker een uitgebreide inspectie uit. Hij controleert het oppervlak op zwakke plekken en herstelt deze nog voordat er een echte beschadiging ontstaat. Daarna maakt hij het dakoppervlak goed schoon en brengt hij eventueel een coating aan. Ook het schoonmaken van de dakgoten behoort tot het dakonderhoud dat u kunt uitbesteden!

dakonderhoud

Dak ontmossen Hechtel-Eksel

Het ontmossen van daken is een belangrijk onderdeel van dakonderhoud. Wilt u uw dak laten ontmossen in Hechtel-Eksel? Een dakdekker doet dit meestal door middel van stoomreinigen. Door het warme water weekt het mos los en spoelt het gemakkelijk weg.

Waarom is het ontmossen van daken zo belangrijk?

Als er mos groeit op het dakoppervlak, dan tast dit de dakbedekking aan. Het gevolg is dat er vocht in de dakpannen of in het dakleer komt, wat ’s winters kapot zal vriezen. Verwijdert u het mos niet, dan loopt u dus het risico op daklekkages. Na het ontmossen is het slim om het oppervlak te coaten. Dit is een extra beschermlaag, die ervoor zorgt dat mos in de toekomst niet terugkeert. Wilt u uw dak ook laten ontmossen? Houd dan rekening met prijzen rond de €9,- tot €15,- per m². Laat u het dak ook coaten dan zit hier een meerkost aan verbonden. Wilt u een exacte prijsindicatie? Vraag gratis offertes aan en kies zelf voor de vakman met het beste aanbod!

dak ontmossen Hechtel-Eksel

Plat of hellend dak ontmossen?

Mosgroei ontstaat op zowel platte als hellende daken. Heeft u een plat dak, dan heeft u mazzel: mos is namelijk gemakkelijker te verwijderen van platte daken. Dat heeft te maken met het feit dat het dak gemakkelijker te bereiken is en de mossen minder makkelijk aan het oppervlak hechten.

Hellende daken zijn natuurlijk een stuk minder makkelijk te bereiken. Bij het ontmossen van een hellend dak gebruiken dakwerkers ook warmer water, omdat mosgroei op dakpannen iets hardnekkiger is. Wilt u het dakoppervlak naderhand nog coaten, houd er dan rekening mee dat de dakpannen eerst goed moeten drogen. Dit neemt vaak enkele werkdagen in beslag.

Dakwerker uit Hechtel-Eksel gezocht?

Vind eenvoudig en snel een dakdekker uit uw regio en bespaar!

Gratis offertes vergelijken

Dakbedekking plat dak

Gaat u een plat dak renoveren? Denk dan goed na over de dakbedekking die u kiest. Er zijn verschillende materialen, zoals bitumen en EPDM. Heeft u een beperkt budget dan lijkt roofing aantrekkelijk vanwege de lage aanschafprijs. Maar wilt u een betere prijs-kwaliteitverhouding, dan is EPDM een goed alternatief. U kunt kiezen uit onder meer deze materialen:

 • Bitumen: dit wordt veel gekozen omdat het goedkoop in aanschaf is. Het heeft een gemiddelde levensduur van 25 jaar en kost ongeveer €45,- per m².
 • EPDM: kiest u bij uw dakwerken voor EPDM dan liggen de prijzen iets hoger, rond de €50,- per m². Maar daar staat tegenover dat het veel langer meegaat: rond de 40 jaar! Het is van nature elastisch en daardoor goed bestand tegen temperatuurwisselingen.
 • Groendak: u hebt de keuze tussen een extensief en intensief groendak. Een intensief groendak bestaat uit grote beplanting, zoals struiken en bomen. Dit vereist meer onderhoud dan een intensief groendak, waarbij er juist mossen en vetplanten gebruikt worden. De kosten starten rond de €55,- per m² en de levensduur is gemiddeld 60 jaar.

Wat kost dakbedekking voor een plat dak?

Dakbedekking plat dak Gemiddelde totaalprijs per m²* Gemiddelde levensduur
Bitumen €45,- 25 jaar
EPDM €50,- 40 jaar
Groendak €55,- 60 jaar
PVC €55,- 25 jaar

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief btw en montage. Benieuwd naar de exacte kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend offertes aan.

Dakbedekking hellend dak

Tijd voor een dakrenovatie op uw hellend dak? Geen zorgen: ook dan heeft u ruim de keuze uit verschillende soorten dakbedekking. Zo kiest u gemakkelijk voor een materiaal dat voldoet aan uw wensen en past binnen uw budget. Eventueel geeft een dakwerker uit Hechtel-Eksel u een persoonlijk advies met betrekking tot de afwerking. U heeft in ieder geval de keuze uit deze materialen:

  Bij een hellend dak heeft u de keuze uit deze soorten dakbedekking:

 • Dakpannen: betondakpannen zijn goedkoop en kleidakpannen hebben een natuurlijke uitstraling. U hebt de keuze uit verschillende materialen, maar vooral roodbruin en zwart zijn populair. De levensduur varieert van 30 tot 50 jaar en het kost ongeveer €50,- tot €60,- per m².
 • Leien dak: dakleien hebben een hele natuurlijke en luxueuze uitstraling. De prijzen starten rond de €70,- per m² en de levensduur is gemiddeld 40 jaar.
 • Rieten dak: wilt u een prachtige natuurlijke en authentieke uitstraling realiseren, dan is riet een goede optie. De kosten liggen rond de €100,- per m² en het materiaal gaat gemiddeld 40 jaar lang mee.
 • Metalen dak: door te kiezen voor aluminium, koper of zink krijgt uw huis een moderne en robuuste uitstraling. De kwaliteit is heel hoog: de levensduur loopt op tot wel 100 jaar! De prijzen variëren van €75,- tot €100,- per m².
Wilt u hiervoor een dakwerker inschakelen? Vraag dan snel gratis en vrijblijvend offertes aan en bespaar zo tot wel 40% op de kosten.

Wat kost dakbedekking voor een hellend dak?

Dakbedekking hellend dak Gemiddelde totaalprijs per m²* Gemiddelde levensduur
Betondakpannen €50,- 30 jaar
Kleidakpannen €60,- 50 jaar
Leien €70,- 40 jaar
Riet €100,- 40 jaar
Aluminium €75,- 50 jaar
Koper €120,- 80 jaar
Zink €80,- 100 jaar

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen inclusief montage en btw. Bespaar op de kosten door gratis offertes te vergelijken.

Premie dakwerken 2024?

Wist u dat er ook een premie voor dakwerken beschikbaar is? Met de overkoepelende renovatiepremie krijgt u 20% of 30% van het geïnvesteerde bedrag weer terug. De premie loopt op tot maximaal €10.000,- en de hoogte is onder meer afhankelijk van uw inkomen.

Let op: om gebruik te maken van de overkoepelende renovatiepremie moet uw woning minimaal 30 jaar oud zijn. U kunt deze renovatiepremie bovendien maar één keer in tien jaar aanvragen. Naast dakwerken kunt u deze premie ook aanvragen voor andere verbouwingswerken. Meer weten over de overkoepelende renovatiepremie, lees dan verder op vlaanderen.be.

Btw dakwerken

Is uw huis ouder dan 10 jaar? Goed nieuws: u profiteert dan van een verlaagd btw-tarief van 6%. Een belangrijke voorwaarde is dat u een dakwerker inschakelt en niet zelf aan de slag gaat. Ook moet het gaan om een privéwoning, en niet een kantoorpand of ander bedrijf. Werkt u vanuit huis? Zolang u maximaal 30% van het pand gebruikt om uw beroep uit te oefenen krijgt u korting op het btw-tarief. Meer weten? Lees dan verder op belgium.be.

Recent aangevraagde dakwerken offertes:

Dak ontmossen in Hasselt
Met spoed een dakherstelling in Genk
EPDM dakbedekking plaatsen in Beringen
Schoorsteenrenovatie in Sint-Truiden
Zinkwerken in - Maasmechelen
Volledig nieuw dak in Lommel
Dakrenovatie plat dak in Heusden-Zolder
Kapotte dakpannen vervangen in Bilzen
Nieuwe roofing aanbrengen in Houthalen-Helchteren
Dakgoten vervangen in Tongeren
Dakonderhoud in Lanaken
Isolatie verbeteren van plat dak in Maaseik

dakdekker Hechtel-Eksel

Dakwerken Hechtel-Eksel? Gratis dakwerker offertes vergelijken!

Met een ervaren dakwerker weet u zeker dat uw dakwerk snel en vakkundig afgerond wordt. Dakwerker gezocht?

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

U ontvangt zo snel mogelijk de prijsopgaven van verschillende experts in uw regio. Kies de beste offerte en bespaar zo tot wel 40% op de totaalprijs. Geen zorgen, want de offerteaanvraag is gratis en helemaal vrijblijvend: u zit dus nergens aan vast! Wij zijn u tevens graag van dienst bij gevelwerken.

Gratis dakwerken offertes vergelijken